Maanantai, viikon aloitus

Maanantaisinhan aloitetaan aina laihdutus, kuntokuuri, terveellinen elämä ja monia muita. Samoin maanantaisin päätetään lopettaa, tupakan poltto, pelaaminen. alkoholin käyttö, huumeiden käyttö ja moni muu..

 

Meillä jokaisella on jokin addikti, osa on siivous intoilijoita, osa tervellisuus, osa peliriippuvaisia, osa alkoholi riippuvaisia tai huume riippuvaisia. Joidenkin on pakottava tarve tarkistella asioita ja kontroloida asioita. Näitä kaikkia voidaan sanoa riippuvuuksiksi.

Itse tiedän peli riippuvaisena että peleistä luopuminen on todella hankalaa, tulee vieroitusoireita, pelit pyörii mielessä ja mietin useasti jospa kuitenkin voittaisin seuraavalla kerralla. Uskon että alkoholin ja huumeiden lopettaminen on ihan sama juttu. Niistä minulla ei ole kokemusta ja pakko myöntää etten edes koskaan halua sitä kokea koska tiedän olevani heikko ja jäisin varmasti niihinkin helposti koukkuun kun jäin pelaamiseenkin…

Työssäni hoitoalalla tapaan paljon alkoholisteja ja huume riippuvaisia ja kun se asiakas/potilas hakeutuu jälleen 10 kerran jälkeen katkaisuun mietin, onko tuossa mitään järkeä… Eihän hän oikeasti lopeta mutta nyt on rahat loppu ja siksi pitää saada jotain muuta helpotusta kamalaan oloon. Ei se oikeasti halua lopettaa, se ratkee kuitenkin uudelleen.. Mutta nyt pienen ajan sisällä ajattelutapani on muuttunut, ehkä sen vuoksi että olen vihdoin tajunnut että olen itsekkin riippuvainen ja huomannut kuinka vaikeaa lopettaminen voi olla.. Mutta uskon myös nyt että jokainen voi onnistua, kuhan hän löytää sen motivaation lähteen ja halun.

Mulla motivaation lähteenä on se että saan velkani maksettua ja saan luottotietoni takaisin. Voin ostaa oman asunnon ja perustaa perheen. Haluan elää normaalia elämää. Tänään olen jo kerinnyt miettimään casinohuoneen voittoja, mrgreenin voittoja rayn voittoja ja veikkauksen kertoimia. Kävin rayn sivuilla mutta onneksi tajusin kun olin kirjautumassa sisään ETTÄ EI, tule pois sieltä sivulta. Mene kirjoittamaan ajatuksesi tänne.

En ole itse vielä sulkenut pelitilejäni, miksikö siihen en osaa vielä vastata, ehkä aion olla kerrankin voimakastahtoinen ja pystyä lopettamaan. Ehkä järkevintä olisi sulkea kaikki tilit. Näin ei pääsisi heikkoina hetkinä pelaamaan.

Nämä arkipäivän vapaat ovat pahimpia koska mieheni on arki töissä, minulla on ”omaa aikaa” eli kukaan ei voi kontrolloida, kukaan ei nää mitä teen..

MUTTA AION OLLA VAHVA, haluan lopettaa, haluan olla onnellinen, haluan ett´ä minulla on koko kuukauden rahaa edes hieman niin ettei tarvitse miettiä millä VIT**lla menen tankkaamaan, ostan ruokaa, elän!!!

 

KommentoiEi kommentteja.

Muista kirjautuminen
Unohtuiko salasana?
Luo oma blogi