Kyllä minä niin mieleni pahoitin :/

Tosiaan edellesissä postauksessa sanoin etten tänään kirjoita kun tulin iltavuoroon töihin. Joo tulin mutta kävi lukasemassa valtissa johon laitin linkin blogista kommentit joita olin saanut ja mieleni kyllä pahoitin.. Nyt ruokkiksen päätin viettää kirjoittamalla teille asiasta joka osaa lukijoista on suututtanut ja joiden mielestä kirjoitteluni on yliampuvaa. En valtissa halua kertoa kaikista yksityiskohtaisesti siksi siis vastineen saa lukea täältä…

Lupasin Valtin keskustelualueella että kerron ns. escort palvelusta enemmän niin täältä pesee.

Eli kaikki lähti siitä että olin ottanut pikavvippejä paljon ja sain ensimmäisen kirjeen ulosotosta jossa kehoitettiin maksamaan lasku niin vältyn luottohäiriö merkinnältä. Palkkapäivään oli aikaa, eikä tililläni ollut tähän riittävästi rahaa. Yritin sopia uo:n kanssa maksusuunnitelmaa joka ei heille sopinut. Aloin selaamaan nettiä ja etsimään ns. helpon rahan tuloa ja löysin prostituution… se ei kuitenkaan ollut se minun juttuni tosiaankaan, en pystyisi siihen.. Sitten löysin erilaiset eroottisen tanssimisen palvelut, jotka ei nekään ollut minun juttuni. Sitten luin eroottisesta hieronnasta jossa siis hieroja pukeutuu seksikkäästi eli kyllä on vaatteet päällä, hieroo asiakkaan päästä varpaisiin pääsääntöisesti mukaan lukien myös sukuelimet.

Selailin nettisivuja aiheesta, tein hinnastoa ja mietin mihin kaikkeen olin valmis. Lopulta tein nettisivut jonne laitoin hinnan ja miten homma toimii. ilmoituksen laitoin tälläiseen erikoistuneelle netti sivulle ja muutamia yhteydenottoja tulikin. Olin tosiaan ilmoitukseen laittanut että hieron kokonaisvaltaisesti mukaan lukien sukuelimet. Monia kyselyitä tuli ja suurin osa halusi seksiä, johon en tosiaankaan ollut valmis. tällöin aloin jo miettiä etten ollut myöskään valmis hipelöimään kenenkään vieraan sukuelimiä. Eräs mies kiinnostui ja laittoi viestiä hän halusi hieronnan ilman mitään sen ihmeenpää seksiin ehdottelemista.

Noh sovimme treffit hänen hotellihuoneeseensa koska hän oli työreissulla lähellä olevassa kaupungissa. Ajellessani sinne minuun iski pakokauhu, pysähdyin pariin kertaan, itkin ja minulla oli todella paha olo. Lopulta olin perillä, kesti pitkään ennen kuin uskalsin mennä sisään.

Lopulta menin oven avasi keski-ikäinen suomalainen mies. Hän oli oikein mukava, mutta minä olin paniikissa, en halunnut en pystynyt, halusin vain nopeasti pois ja kotiin. Mies huomasi paniikkini ja sanoi ettei meidän ole pakko tehdä mitään jos en halua. Päätin hieroa hänet mutta en sukuelimiä, koska minua ällötti se niin kovasti.

Homma sujui hyvin, miehellä oli kalsarit koko ajan jalassa ja minulla vaatteet päällä hieroin kädet, jalat, selän ja rinnan ja se oli siinä. En mieheltä suostunut ottamaan kun puolet pyydetystä ksoka en hommaa vienyt loppuun asti. Mies kiitteli ja kysyi koska otetaan uudelleen, sanoin että katsotaan, lähdin pois ja menin autolle ja aloin itkemään.

Itkin varmasti tunnin, lähdin ajamaan kotiin päin ja tunsin itseni niin likaiseksi, kamalaksi ja halveksin itseäni… Mietin monia eri konsteja miten saisin pahan olon pois. Mietin miten pääsisin elämästäni pois koska minulla oli niin paha olla. Jokaisen kallion kohdalla ajttelin että ajan tuohon mutta en vain pystynyt.

Kotiin päästessäni kerroin miehelleni kaiken, siis aivan kaiken, veloista ulosotosta, peliriippuvuudesta ja juuri tekemästäni hieronnasta ja itkin.

Mieheni oli tietysti kaikesta todella vihainen ja ajattelinkin että tämä on tässä, ajattelin että nyt elämäni on loppu, nyt minulla ei olisi enää mitään. Voisin ihan hyvin lopettaa elämäni lopullisesti. Olin aivan varma että erohan meille tulee…

Asiat ei kuitenkaan mennyt niin vaan mieheni halusi ymmärtää, tukea ja antaa anteeksi ja edelleen 3 vuotta tapahtuneesta olemme yhdessä ja hän tietää kaikesta kaiken.

 

Tässä varmasti jonkun mielestä yliampuva teksti ja mitä kaikkea mutta se on totta ja se kertoo minusta ja minun elämästäni. Anteeksi kovasti jos jonkun mielen pahoitin tai tein jonkun mielestä väärin mutta tarkoitukseni on jakaa elä’mäni ja taisteluni peliriippuvuutta vastaan!!!

Nyt jatkan iltavuoroa edelleen hieman harmissaan saamastani palautteesta mutta toisaalta olinhan myös varautunut tähän ja kritiikkiäkin tulee!!!

 

AnSa

KommentoiKommentit

  1. 16.36 05.10.2015

    Älä turhaan sure, et ole ainoa joka on tehnyt jotain tuonsuuntaista rahan takia. Yleensä ne jotka siitä nostavat tuollaisen mekkalan ovat itse pahimpia!!

Muista kirjautuminen
Unohtuiko salasana?
Luo oma blogi